Η Σοφία Μανουσάκη και ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους στη σκηνή του «The Voice Of Greece».

Η Σοφία Μανουσάκη και ο Πάνος Μουζουράκης δηλώνουν «Κακός Μπελάς» στο νέο τραγούδι τους.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, που έχει ήδη εντυπωσιάσει με τη φωνή της, συμπράττει με τον ανατρεπτικό Πάνο Μουζουράκη σε ένα ντουέτο – έκπληξη.

Τη μουσική του «Κακός Μπελάς» υπογράφει ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον μοναδικό Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Η Σοφία Μανουσάκη και ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασαν το νέο τραγούδι της για πρώτη φορά επί σκηνής στο τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος «The Voice Of Greece».

«Κακός μπελάς εμείς / Αγύριστα κεφάλια / Όπου φωτιά, ορμάμε, σπάμε το γυαλί / Τόσοι γνωστοί κοντά / Κ αι μας κοιτούν με κυάλια / Δεν την αντέχουνε την τόση υπερβολή»

Με άρωμα ‘80s και παιχνιδιάρικη διάθεση, ο «Κακός Μπελάς» θα γίνει άμεσα το νέο αγαπημένο άκουσμα.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video σκηνοθετημένο από τον Κώστα Καρύδα, όπου, με τη χρήση special effects, η Σοφία Μανουσάκη και ο Πάνος Μουζουράκης μετατρέπονται σε κυριολεκτικά κακούς μπελάδες σε μία πληθώρα ανατρεπτικών σκηνικών.

Το νέο τραγούδι «Κακός Μπελάς» της Σοφίας Μανουσάκη και του Πάνου Μουζουράκη κυκλοφορεί από τη Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ