Το music video δίνει πνοή στους εξαιρετικούς στίχους του Bloody Hawk.

Το «Κλασικό», ένα από τα πιο αγαπημένα tracks του άλμπουμ «Τίμημα» του Bloody Hawk, οπτικοποιήθηκε.

Ο Bloody Hawk, ο ράπερ από την Ξάνθη με την κλασική, μα πάντα επίκαιρη και διαχρονική προσέγγιση στα τραγούδια του, πήρε τον «αδερφό» του Trouf, ανέβηκαν σε μία Rolls Royce και διέσχισαν τη Θεσσαλονίκη γεμίζοντας με ρίμες την Εγνατία Οδό.

Σε black & white αισθητική, το video clip σε σκηνοθεσία του Φώτη Γεωργιάδη δίνει πνοή στους εξαιρετικούς στίχους του Bloody Hawk, ο οποίος ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σε ένα ιδιαίτερο μουσικό κράμα.

Το «Κλασικό» και άλλα αγαπημένα τραγούδια από την πορεία του Bloody Hawk θα απολαύσουμε την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου στην ζωντανή παρουσίαση του δίσκου του «Τίμημα» στη σκηνή του «Fuzz Live Music Club».

Θα ακολουθήσουν δύο εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και στο «WE» την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου.

Πότε εσωστρεφής και συναισθηματικός, κατά τις επιταγές του παρελθόντος του και πότε πιο εξωστρεφής και stadium-friendly, μα πάντα λυρικός και σκληρά ρεαλιστικός, ο Bloody Hawk εμφανίζεται στο άλμπουμ «Τίμημα» με υπερτονισμένες όλες τις ποιότητες που αγαπήσαμε στο ραπ του μέχρι σήμερα, πιο έτοιμος από ποτέ για το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ένα παιδί της διπλανής πόρτας, ένας ράπερ της παλιάς σχολής, πιο φρέσκος, επίκαιρος, γοητευτικά ακατέργαστος και γλυκά εθιστικός από οτιδήποτε άλλο γέννησε η ομολογουμένως υπέρμετρα γόνιμη εγχώρια hip hop σκηνή, το 2021.

Το single «Κλασικό» και το άλμπουμ «Τίμημα» του Bloody Hawk κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ