Το νέο music video του MG.

Ο MG κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο music video για το single «Jacob & Co» από το νέο άλμπουμ του «Memento».

Ο MG έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ράπερ του ελληνικού κοινού, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακά νούμερα τόσο στα video clips του όσο και στα singles του.

Αυτήν την περίοδο, ο MG διανύει αναμφίβολα την καλύτερη και πιο δημιουργική φάση της καριέρας του.

Διαφήμιση

Τρία χρόνια μετά τη σαρωτική επιτυχία του πλατινένιου πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του «Mind Games», η νέα δισκογραφική δουλειά του MG με τίτλο «Memento» ακούγεται παντού.

Το «Memento» σαρώνει τα digital charts τις τελευταίες εβδομάδες και τα τραγούδια του έχουν εμφανιστεί στις μεγαλύτερες editorial playlists του Spotify για την Ελλάδα.

Το video clip του «Jacob & Co», σε σκηνοθεσία του Nikolas Kon, ήρθε να συμπληρώσει την ήδη τεράστια επιτυχία που σημειώνει όλο το άλμπουμ «Memento» του MG στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο MG κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Memento»

Η ατμόσφαιρα και η αισθητική του music video για το «Jacob & Co» συμβαδίζει με την ποιότητα και το στυλ της μουσικής του MG.

Με το νέο άλμπουμ του «Memento», ο MG αποδεικνύει ότι είναι ένας καλλιτέχνης που δε σταματάει ποτέ να εξελίσσεται και να εκπλήσσει το κοινό του, ενώ η αυθεντικότητά του και η ειλικρίνειά του στη μουσική του τον κάνουν ακόμα πιο αγαπητό στους θαυμαστές του.

Το single «Jacob & Co» και το άλμπουμ «Memento» του MG κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ