Η εμφάνιση της Ελλάδας και του Victor Vernicos στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2023.

Ο Victor Vernicos ανέβηκε στη σκηνή του M&S Bank Arena, στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου στον Δεύτερο Ημιτελικό του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision την Πέμπτη 11 Μαΐου και ερμήνευσε το τραγούδι «What They Say» με το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Ο 16χρονος Victor Vernicos της Γενιάς Ζ, με κοστούμι σε γήινες αποχρώσεις που σχεδίασε ο ενδυματολόγος Γιώργος Σεγρεδάκης, είναι ο μικρός μας αδερφός ή ο έφηβος εαυτός μας, γεμάτος όνειρα και προσδοκίες.

Η σκηνική παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, στηρίζεται πάνω στον Victor Vernicos και αναδεικνύει την ερμηνεία του τραγουδιού.

Διαφήμιση

Η μινιμαλιστική αισθητική αποτυπώθηκε και στο ντύσιμο του Victor Vernicos που επιμελείται ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Ο Victor Verincos έγραψε το «What They Say» στην ηλικία των 14 ετών. Είναι ένα τραγούδι πολύ αληθινό που έχει βγάλει μέσα από την καρδιά του. Είναι ένα τραγούδι ειλικρινές και προσωπικό.

Ένα ελληνικό αυγουστιάτικο βράδυ, μόνος στο δωμάτιό του, ο Victor Vernicos βιώνει τις αγωνίες που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Τις αποτυπώνει στο χαρτί.

Και το ελληνικό αλφάβητο «δραπετεύει» από τις σελίδες ενός εφηβικού λευκώματος, συναντά τις λέξεις του τραγουδιού δημιουργώντας ένα νέο, οικουμενικό λεξιλόγιο για τα συναισθήματα που ξεχνάμε ή παραβλέπουμε μεγαλώνοντας.

Τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στη σκηνή της Eurovision, ανοίγοντας έναν φωτεινό δρόμο που οδηγεί στον έναστρο ουρανό.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ