Η Αγγελική Ηλιάδη σε εντυπωσιακές και fashion εμφανίσεις.

Η Αγγελική Ηλιάδη φέρνει στις οθόνες μας το νέο τραγούδι της με τίτλο «Με Τα Μάτια Σου Το Λέω».

Το «Με Τα Μάτια Σου Το Λέω» είναι ένα μοντέρνο τραγούδι, που συνδυάζει στοιχεία από pop και τσιφτετέλι σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Το δυναμικό single αποκτά εικόνα μέσα από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Mike Marzz και περιλαμβάνει εντυπωσιακές και fashion εμφανίσεις, έντονη χορογραφία και πλάνα που μαγεύουν τις αισθήσεις.

Τη μουσική του single «Με Τα Μάτια Σου Το Λέω» υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η ίδια η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε το ντεμπούτο της δισκογραφία, με την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, το 2003 και τα χρόνια που ακολούθησαν χάρισε στο κοινό επιτυχίες που τραγουδήθηκαν πολύ.

«Τη Μοναξιά Φοβάμαι» «Ποτέ Δεν Έφυγες», «Εγώ Μιλάω Με Την Καρδιά Μου», «Να Μη Σε Γνώριζα», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια της Αγγελικής Ηλιάδης που άφησαν το δικό τους σημάδι.

Το «Με Τα Μάτια Σου Το Λέω» ακολουθεί για την Αγγελική Ηλιάδη το «Έναν Αύγουστο», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 και αποτέλεσε τη δισκογραφική επανεμφάνισή της μετά από τρία σχεδόν χρόνια και το τραγούδι «Βουτιά Στο Κενό» του 2018.

Παράλληλα, η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Αστέρια Live by Lou» της Πάτρας, δίπλα στον Αντύπα.

Το νέο τραγούδι «Με Τα Μάτια Σου Το Λέω» της Αγγελικής Ηλιάδη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ