Το νέο τραγούδι του Γιάννη Αρβανιτίδη θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης μετρά αντίστροφα για να μας χαρίσει ακόμα ένα ξεχωριστό και άκρως δυναμικό single που θα έχει τον τίτλο «Μεθυσμένη».

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα πρώτα βήματά του και τις live εμφανίσεις του, θα δώσει συνέχεια στη δισκογραφική πορεία του μετά τη συμμετοχή του στο «House of Fame» με ένα εκρηκτικό λαϊκό τραγούδι.

Τα γυρίσματα για το music video που θα συνοδεύει το «Μεθυσμένη» έγιναν προ ημερών, σε τοποθεσία της Αθήνας, με σκηνοθέτη τον Danny Ntarla και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό και ανατρεπτικό.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης και η συμπρωταγωνίστριά του θα μας μεταφέρουν μία ιστορία έρωτα, απιστίας και μεθυσμένων μηνυμάτων, αλλά στο τέλος θα αποδειχθεί πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται στην αρχή.

Τη μουσική και τους στίχους του «Μεθυσμένη» έχουν γράψε ο Dj Paco, ο Dj Bobito και ο Antonis Rigas.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Αρβανιτίδης προετοιμάζεται για την έναρξη των ζωντανών εμφανίσεών του δίπλα στον Νίκο Βέρτη στο «YTON The Music Show».

Το «Μεθυσμένη» θα μεταδίδεται αποκλειστικά από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Το νέο single του Γιάννη Αρβανιτίδη θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum, μαζί με το music video του, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ