Θα γίνει «Δικό Μου Θέμα» σε λίγες ημέρες.

Η Ilenia Williams δηλώνει… «Δικό Μου Θέμα», μέσα από το νέο της single και music video που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και, σίγουρα, θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η πολυτάλαντη Ilenia Williams, που μαγεύει τόσο στο τραγούδι όσο και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, θα κυκλοφορήσει σύντομα  ένα up-tempo και φρέσκο τραγούδι.

Το «Δικό Μου Θέμα» θα εγκαινιάσει τη συνεργασία της Ilenia Williams με την Panik Records και θα δώσει με δυναμικό τρόπο συνέχεια στα επιλεκτικά δισκογραφικά βήματά της.

Η Ilenia Williams έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το single «Πιάσε Με» το 2019 και ακολούθησε το 2020 το «Ξαναζώ».

Το νέο τραγούδι της Ilenia Williams υπογράφουν ο OGE και ο Μάριος Ψιμόπουλος στη μουσική και ο Λεωνίδας Σώζος στους στίχους.

Το «Δικό Μου Θέμα» θα συνοδεύεται από ένα hot music video, που γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε τοποθεσίες της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

Το νέο τραγούδι της Ilenia Williams με τίτλο «Δικό Μου Θέμα» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και στο YouTube την Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ