Δείτε φωτογραφικό υλικό από το video clip για το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου μας μεταφέρει στα παρασκήνια των γυρισμάτων του music video για το νέο single της με τίτλο «Για Φαντάσου», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ακούγεται δυνατά.

To «Για Φαντάσου» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, που γυρίστηκε στην Αθήνα με τη σκηνοθεσία του Tasos Xiarcho.

Πιο λαμπερή από ποτέ, η Έλλη Κοκκίνου, η οποία προ ημερών ολοκλήρωσε τη μεγάλη περιοδεία της στις ΗΠΑ και τον Καναδά με τον Ηλία Βρεττό, μαγνητίζει τα βλέμματα με τον δυναμισμό της.

Το «Για Φαντάσου» είναι ένα δυνατό τσιφτετέλι, το οποίο ακολουθεί για την Έλλη Κοκκίνου την αισθαντική και ερωτική μπαλάντα «Μου ‘Χει Στοιχίσει», που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη.

«Για Φαντάσου»: Η Έλλη Κοκκίνου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της

Η μουσική του νέου single της Έλλης Κοκκίνου ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης. Την ενορχήστρωση και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Εν τω μεταξύ, η Έλλη Κοκκίνου σχεδιάζει μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της τα επόμενα καλλιτεχνικά βήματά της.

Πριν την περιοδεία της με τον Ηλία Βρεττό στη Βόρεια Αμερική τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, η Έλλη Κοκκίνου είχε συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά, λίγο πριν την έλευση του καλοκαιριού, στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Α» στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο single «Για Φαντάσου» της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ