Ο ROI έχασε την πτήση του για Ταϊλάνδη, όμως ο TOQUEL δεν πτοήθηκε και ταξίδεψε χωρίς τον συνεργάτη του.

Ο ROI συναντά τον TOQUEL σε ένα video clip με άρωμα Αθήνας και Ταϊλάνδης.

Ο ανερχόμενος ράπερ ROI τον τελευταίο χρόνο ακούγεται δυνατά στην ελληνική σκηνή χάρη σε κυκλοφορίες του όπως το «BAM» και τη συμμετοχή του στο single «Bossidonas» του Bossikan.

Ο ROI συνεργάζεται τώρα για πρώτη φορά με τον TOQUEL, έναν από τους κορυφαίους εκπρόσωπους της trap σκηνής στην Ελλάδα.

Το «Forema» έγινε viral πολύ πριν την κυκλοφορία του μέσα από το TikTok, όπου πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες αναδημοσιεύσεις του αποσπάσματος του single που δημοσιεύθηκε αρχικά στον λογαριασμό του ROI.

Τα δυναμικά vibes του «Forema» εκτόξευσαν το τραγούδι κατευθείαν στο No. 1 του Top 20 του Spotify για την Ελλάδα από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια streams.

Το music video για τη συνεργασία του ROI και του TOQUEL γυρίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην εξωτική Ταϊλάνδη αλλά και σε hot spots της Αθήνας σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο στο YouTube και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των trends.

Ο νεαρός ράπερ ROI και μέλος της Mad House Records έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρόνο να δώσει το δικό του στίγμα με τη χαρακτηριστική χροιά του και τα έξυπνα flows του στη rap σκηνή και σύντομα αναμένεται να μας χαρίσει ακόμα περισσότερα hits.

Το «Forema» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ