Μία μοναδική συνεργασία με ένα εξίσου μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι Stavento ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Marseaux και στέλνουν «Χαιρετισμούς».

Οι Stavento, το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές hip-hop συγκρότημα στην Ελλάδα, μετά τη τεράστια επιτυχία του «Για Σένα», που αποτέλεσε ένα από τα τραγούδια της τελευταίας χρονιάς, ετοίμασαν και μας προτείνουν ένα ακόμα ντουέτο.

Η μεγάλη επιτυχία αυτού του καλοκαιριού́ έχει τον τίτλο «Χαιρετισμούς» και στο πλευρό́ των Stavento βρίσκεται η πολυδιάστατη pop star Marseaux.

Τη μουσική του single υπογράφει ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης, ο οποίος έχει γράψει και τους στίχους μαζί με τον Solmeister.

Οι Stavento δεν χρειάζονται εισαγωγές ούτε πολλά λόγια. Χορεύουμε και τραγουδάμε πολλά χρόνια τώρα τις αμέτρητες επιτυχίες τους.

Το «Χαιρετισμούς» έπεται για τους Stavento το «Για Σένα», το οποίο έχει συγκεντρώσει τον ασύλληπτο αριθμό των 36 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube από την κυκλοφορία του, τον Ιούνιο του 2021, μέχρι σήμερα.

Η Marseaux είναι μια από τις πιο hot νέες εκπροσώπους της pop στην Ελλάδα. Η «chica» της pop στην Ελλάδα έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Πρόσφατα, η Marseaux υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με το «Τελειώσαμε», ένα super fun summer hit σε συνεργασία με τους Solmeister, Brando και dPans.

Η συνεργασία των Stavento και της Marseaux είναι «Δυναμίτης». Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε και να χορέψετε στον ρυθμό της μελωδίας του νέου τραγουδιού τους. Ακούστε το πολύ δυνατά, χορέψτε το, αφιερώστε το εκεί που πρέπει, αγαπήστε το.

Το «Χαιρετισμούς» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ