Η πλατινένια συνεργασία του Trannos και της Ελένη Φουρέιρα απέκτησε το δικό της music video.

Ο Trannos και η Ελένη Φουρέιρα δίνουν εικόνα στην ανατρεπτική συνεργασία τους στο single «Εγώ & Εσύ».

Η συνεργασία του Trannos, του επιτυχημένου ράπερ με τα δεκάδες εκατομμύρια views και streams στις ψηφιακές πλατφόρμες και της Ελένης Φουρέιρας, της εκρηκτικής performer με την εντυπωσιακή σκηνή παρουσία, κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες στα μέσα του Αυγούστου και αμέσως έγινε επιτυχία.

Το «Εγώ & Εσύ» είναι ήδη πλατινένιο έχοντας καταγράψει πάνω από 3,8 εκατομμύρια streams.

Ο Trannos και η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφορούν τώρα ένα εξίσου εκρηκτικό music video για τη συνεργασία τους «Εγώ & Εσύ» σε σκηνοθεσία του Μάνου Μακράκη.

Το «Εγώ & Εσύ» είναι ένα ανατρεπτικό τραγούδι τόσο για τον Trannos όσο και για την Ελένη Φουρέιρα.

Το τραγουδά ξεκινά με τον Trannos και τη χαρακτηριστική autotuned φωνή του σε ένα λιτό ρυθμό, που καθώς προχωρά αποκτά επιρροές από τσιφτετέλι.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται μία ανάσα πριν συμπληρωθούν τα πρώτα δύο λεπτά του τραγουδιού και καθώς το «Εγώ & Εσύ» συνεχίζεται, τα λαϊκά στοιχεία γίνονται πιο έντονα, αν και η ένταση του single παραμένει συγκρατημένη.

Τη μουσική και του «Εγώ & Εσύ» υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος, ενώ οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στους Χρήστο Στασινόπουλο, Ελένη Φουρέιρα, Μάριο Ψιμόπουλο και Stanley.

O Trannos και η Ελένη Φουρέιρα συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των φετινών Mad Video Music Awards, όπου παρουσίασαν μαζί με τους Kings μία νέα εκδοχή του mega hit «Madame» των 32 εκατομμυρίων προβολών.

Η νέα έκδοση του «Madame» με τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, ενώ το βίντεο με την παρουσίαση του remix στα Mad VMA 2022 έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube

Η συνεργασία του Trannos και της Ελένης Φουρέιρα στο single «Εγώ & Εσύ» κυκλοφορεί από την Panik Records.

ΠΗΓΗ