Ένα μικρασιάτικο παραδοσιακό τραγούδι διασκευάζει η Μαρία Παπαλεοντίου.

Η Μαρία Παπαλεοντίου, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις σημαντικές συνεργασίες, επιστρέφει δισκογραφικά με τα «Χανουμάκια».

Πρόκειται για ένα μικρασιάτικο παραδοσιακό τραγούδι, που το φέρνει στο σήμερα η ευφάνταστη ενορχήστρωση των Mad For Art.

Τα «Χανουμάκια» έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα στο TikTok, αφού δεκάδες χρήστες της πλατφόρμας, ανάμεσά τους και πολλοί γνωστοί creators της εφαρμογής, έσπευσαν να αναρτήσουν το δικό τους βίντεο, στο οποίο χορεύουν και τραγουδούν στον ρυθμό της νέας επιτυχίας της Μαρίας Παπαλεοντίου.

Παράλληλα, το hashtag #hanoumakia έχει ξεπεράσει μέσα σε μερικές ημέρες τις 300.000 προβολές στο TikTok, καθιστώντας το τραγούδι viral σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Αμάν, αμάν, χανουμάκι / έλα να γίνουμε ταιράκι / Έλα να γίνουμε ταιράκι
/ Όμορφό μου βασανάκι»

Τη βιντεοσκόπηση και την επιμέλεια του music video για το «Χανουμάκια» έκανε ο Άλκης Δήμος.

Όπως δηλώνει η Μαρία Παπαλεοντίου: «Ο μοναδικός στόχος αυτού του τραγουδιού, είναι να δώσει χαρά και μια νότα αισιοδοξίας στους δυστοπικούς καιρούς που βιώνουμε».

Η Μαρία Παπαλεοντίου έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες, με πιο πρόσφατη αυτή με τον Πάνο Μουζουράκη και συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική πορεία της.

Τα «Χανουμάκια» κυκλοφορούν στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ