Το «Βράδυ Σαββάτου» αποκτά τον αέρινο ηλεκτρονικό χαρακτήρα των Les Au Revoir.

Οι Les Au Revoir επιστρέφουν δισκογραφικά, με ανανεωμένη ηχητική αισθητική, διασκευάζοντας «Βράδυ Σαββάτου» μία από τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες του Χρηστού Κυριαζή.

Η κοσμοπολιτική indietronica των Les Au Revoir, που μέσα από επιτυχημένα compilation ταξίδεψε στα clubs όλου του κόσμου, συνεχίζει τη μελωδική πορεία της, προτείνοντάς μας μία ξεχωριστή διασκευή σε ένα κλασσικό αγαπημένο τραγούδι.

Μέσα από το δικό τους μουσικό πρίσμα, το «Βράδυ Σαββάτου» αποκτά ένα αέρινο ηλεκτρονικό χαρακτήρα, που στολίζεται με ρυθμικές κιθαριστικές φόρμες, μελωδικές πινελιές από τρομπέτα και υπέροχη ερμηνεία.

Σκοπός τους να εμπλουτίσουν τις πρωτότυπες μελωδίες του τραγουδιού με σημερινά μουσικά στοιχεία και να οδηγήσουν τον σύγχρονο ακροατή σε νέα ανεξερεύνητα ατμοσφαιρικά μονοπάτια.

Το «Βράδυ Σαββάτου» από τους Les Au Revoir συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό μουσικό βίντεο, όπου μέσα από τις εικόνες του αποτυπώνεται η έννοια της ανθρώπινης απουσίας.

Εκεί που στην σύγχρονη εποχή όλοι μπορούμε να είμαστε τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά, εκεί που χανόμαστε στις στιγμές και δεν συναντιόμαστε ποτέ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Σταύρο Νταή από την One Frame.

Οι Les Au Revoir, το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, με το νέο τους single «Βράδυ Σαββάτου», προσδοκούν να κερδίσουν μία ξεχωριστή θέση στο soundtrack της καρδίας μας αυτό το καλοκαίρι.

Κυκλοφορεί από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.

ΠΗΓΗ