Πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Απέργης επιστρέφει στη σκηνή του «Cabaret» και υποδέχεται τη Μαλού.

Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και, μαζί με το υπόλοιπο σχήμα του «Cabaret», υπόσχονται να εκτοξεύσουν στα ύψη τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας με το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει.

Από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 23:00, καθώς και τις Κυριακές από νωρίς (ώρα έναρξης 21:00), ο Νίκος Απέργης και η Μαλού θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό on stage.

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις αμέτρητες δισκογραφικές επιτυχίες έχει ένα μοναδικό τρόπο να παρασύρει το κοινό και να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Η Μαλού, πιο έτοιμη από ποτέ, έρχεται να μας παρασύρει με τις τεράστιες επιτυχίες της αλλά και την ανεπανάληπτη σκηνική της παρουσία, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα.

Με αφορμή τη συνεργασία τους επί σκηνής, ο Νίκος Απέργης και η Μαλού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο ντουέτο με τον τίτλο «Πόσο Πόσο» που θα κυκλοφορήσει μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα την εμφανίσεών τους, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Μαζί τους στο «Cabaret» θα εμφανίζεται ο Άρις Πετράκης, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης, που έχει μαγέψει το κοινό με τα singles και τις live εμφανίσεις του.

Guest ο Mc Daddy, ο trapper με το ξεχωριστό στυλ μουσικής που κέρδισε αμέσως το κοινό. Συμμετέχει η Markirra.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Cabaret» (Λεωφόρος Κηφισίας 10 – 12, Αγορά Center).ΠΗΓΗ