Όσα έγιναν στο δεύτερο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice of Greece».

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίστηκαν με ένα εκρηκτικό επεισόδιο την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Οι coaches έχουν ήδη στις ομάδες τους τα πρώτα ταλέντα και συνεχίζουν τις πιο συγκλονιστικές διεκδικήσεις. Ο  Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν τις καρέκλες τους στις φωνές που πραγματικά το αξίζουν.

Ο Γιώργος Λιανός με τον μοναδικό του τρόπο υποδέχτηκε τους διαγωνιζόμενους και τους δίνει την απαραίτητη υποστήριξη για να ανέβουν στη σκηνή.

Το δεύτερο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice of Greece» έγινε σε κλίμα οικογενειακό.

Μία νέα διαγωνιζόμενη ανέβηκε στην ίδια σκηνή που το 2017 είχε σταθεί και η μητέρα της, ενώ απολαύσαμε μαμά και κόρη σε ένα απολαυστικό ντουέτο. Άραγε διάλεξε τον ίδιο coach με τη μητέρα της;

Οι οικογενειακές στιγμές συνεχίστηκaαν όταν δύο αδελφές ανέβηκαν διαδοχικά στη σκηνή του «The Voice of Greece» για να διαγωνιστούν. Τι πιθανότητες είχαν να περάσουν και οι δύο στην επόμενη φάση και τι αποκάλυψε η… γλωσσολογική ανάλυση των επιθέτων των coaches;

Από το 2ο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Φρειδερίκη Ήργη, Λάζαρος Κατσίπης, Αρετή Δημουλά, Ιωάννα Καβούνη, Βάνα Μήτσου, Σωσώ Ταφίλη, Χριστίνα Μαρκεσίνη, Νάσος Ντοβίνος, Βίλη Παπαθανασίου, Celina Michael, Σπύρος Ξενίδης.

Τα Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21:00.

Δείτε όσα έγιναν στο 2ο Blind Audition του «The Voice of Greece» στο playlist που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ