Οι «Αμαρτίες» είναι το πιο viral τραγούδι στην Ελλάδα το 2022.

Η Αναστασία έχει γενέθλια και το γιορτάζει με την κυκλοφορία του EP «Αμαρτίες».

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της single, με τίτλο «Λίγο Λίγο», το οποίο ήδη σαρώνει στο TikTok με το teaser του τραγουδιού να έχει ξεπεράσει τις 2.500 αναδημοσιεύσεις, η Αναστασία δίνει νέα πνοή το εξαιρετικά επιτυχημένο τραγούδι της «Αμαρτίες».

Την ημέρα των 19ων γενεθλίων της, η Αναστασία κυκλοφορεί το «Αμαρτίες» σε τρεις ολοκαίνουργιες εκδόσεις:

Την «Acoustic Version», μια πιο συναισθηματική και μελωδική προσέγγιση του κομματιού.

Την «TikTok Version», με την οποία ο κόσμος γνώρισε και αγάπησε το τραγούδι μέσα από την πλατφόρμα του TikTok.

Την «House Version», την πιο δυναμική και club έκδοση του smash hit «Αμαρτίες», σε παραγωγή του Sin Laurent και του Beyond.

Οι «Αμαρτίες» είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια στην Ελλάδα το 2022 τόσο στις ψηφιακές πλατφόρμες όσο και στα ραδιόφωνα.

Το πρώτο single της Αναστασίας διαθέτει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 6 εκατομμύρια streams στο Spotify, έχοντας γίνει τρεις φορές πλατινένιο, ενώ έχει ανέβει έως το No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector με τα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου με τις περισσότερες εβδομαδιαίες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Ακόμα, η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Αμαρτίες» χάρισε στην Αναστασία τρεις υποψηφιότητες στα Mad Video Music Awards 2022, για τον Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο, για το Καλύτερο Χορευτικό Λαϊκό και για το Βίντεο Της Χρονιάς.

Το EP «Αμαρτίες» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ