Η Ανδρόμαχη σταμάτησε την ερμηνεία της και η πρόβα επαναλήφθηκε δύο φορές.

Το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου η Ανδρομάχη έκανε τη δεύτερη πρόβα της στη σκηνή του «PalaOlimpico» του Τορίνο με το τραγούδι «Ela» με το οποίο εκπροσωπεί την Κύπρο στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το «Ela» είναι ένα μοντέρνο τραγούδι με ethnic επιρροές που διαθέτει αγγλικούς και ελληνικούς στίχους.

Πρόκειται για τη δημιουργία μίας ομάδας παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών που αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton. H Ανδρομάχη ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη με μία δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη.

Στο κέντρο της σκηνής βρίσκεται μία τεράστια κατασκευή σε σχήμα κοχυλιού, με την Ανδρομάχη να εμφανίζεται σαν την θεά Αφροδίτη που αναδύεται μέσα από τα κύματα με μία εφαρμοστή τουαλέτα στο χρώμα του δέρματος και να κάνει λιτές χορευτικές κινήσεις ενώ τραγουδά.

Στη σκηνή, την οποία φωτίζουν κατά κύριο λόγο μεσογειακά χρώματα, ανεβαίνουν στη συνέχεια δύο χορεύτριες που παίζουν με την Ανδρομάχη σαν νύμφες της θάλασσας.

Παρά την εντυπωσιακή εικόνα, η δεύτερη πρόβα της εκπροσώπου της Κύπρου στο Τορίνο σημαδεύτηκε από αρκετά τεχνικά προβλήματα με τον ήχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, κατά τη διάρκεια της τρίτης προσπάθειας εμφανίστηκε θέμα με τον ήχο στην αρχή του τραγουδιού, ενώ και η Ανδρομάχη αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα με το μικρόφωνό της. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να σταματήσει την ερμηνεία της μετά το πρώτο κουπλέ του τραγουδιού και η πρόβα να επαναληφθεί δύο φορές. Η Ανδρομάχη ανέφερε ότι δεν μπορούσε να ακούσει τίποτα κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Η Κύπρος θα λάβει μέρος στον Δεύτερο Ημιτελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, την Πέμπτη 14 Μαΐου, όπου θα διεκδικήσει ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 14 Μαΐου.

ΠΗΓΗ