Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός».

Με το τραγούδι «Το Μαζί» το οποίο ερμηνεύει η Γλυκερία συνεχίζεται το επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Η σπουδαία και καταξιωμένη ερμηνεύτρια ντύνει με τη μοναδική χροιά της την εμπνευσμένη σύνθεση του Νίκου Τερζή και τους βαθιά αισθαντικούς στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

«Άντεξα τα χτυπήματα του κόσμου, τα φιλιά σου μόνο δώσ’ μου τα χαμένα… Μάτωσα άλλος κόσμος ξημερώνει, το μαζί θα φανερώνει τα κρυμμένα…»

Το τραγούδι «Το Μαζί» ακουστεί πρώτη φορά στην άκρως επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Σε λίγες ημέρες, «Το Μαζί» θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας μέσα από ένα μοναδικής αισθητικής music video που θα δημοσιευθεί στο YouTube.

Η αρχή του soundtrack της σειράς «Σασμός» έγινε με το ομότιτλο τραγούδι με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και ακολουθήσαν το «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά και το «Παλιά Πληγή», το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα και το «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα.

Επίσης, ο Δημήτρης Μπάσης συμμετείχε για ακόμα μία φορά στο soundtrack της σειράς «Σασμός» τραγουδώντας για «Τ’ Ανίκητα», ενώ η Δήμητρα Μπουλούζου έδωσε τη φωνή της σε μία «Πέτρινη Καρδιά».

«Το Μαζί» της Γλυκερίας κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ