«Να προσέχουν όλοι και να πηγαίνουν συχνά για έλεγχο».

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε τον Ιανουάριο, όταν μεταφέρθηκε αεροπορικώς από τη Λήμνο στην Αθήνα με συμπτώματα εμφράγματος.

Ο 58χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε στα σημάδια του εμφράγματος και ήθελε να μοιραστεί τη δική του εμπειρία, συμβουλεύοντας τον κόσμο να προσέχει και να πηγαίνει συχνά για εξετάσεις.

«Είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ γιατί έπεσα σε καλά χέρια. Δεν ένιωσα ποτέ ότι… Εκτός από το περιστατικό που το βίωσα κάπως και τρομάζεις, όταν με ανέλαβαν είχε πολύ καλό happy end», είπε.

Διαφήμιση

«Κατάλαβα ότι είμαι σε καλά χέρια και δεν είναι τίποτα αν κάνεις εξετάσεις ή το προβλέπεις», ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Στέλιος Ρόκκος παραδέχθηκε επίσης ότι είναι καπνιστής για πολλά χρόνια και δήλωσε ότι βρίσκει παρηγοριά στο εργαστήριό του με το οποίο ασχολείται με τις ξυλουργικές κατασκευές.

«Λέω στους φίλους μου να παρακαλάτε να σας βρουν κάτι γιατί είναι τόσο εύκολο να φτιάξει», είπε.

«Είμαι πολλά χρόνια καπνιστής και έχω βρει το εργαστήρι που ξεσπάω. Παίρνω τη μηχανή μου και αμολιέμαι στους δρόμους που και αυτό με βοήθησε πολύ. Το μόνο δύσκολο ήταν το τσιγάρο!», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ο Στέλιος Ρόκκος έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όσους τον παρακολουθούσαν.

«Να προσέχουν όλοι και να πηγαίνουν συχνά για έλεγχο», είπε, τονίζοντας τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων.

Ο Στέλιος Ρόκκος ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος ενώ ήταν στο σπίτι του στη Λήμνο. Αμέσως πήγε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρατήρησαν συμπτώματα εμφράγματος και έκριναν αναγκαία την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση και έμεινε στην εντατική για δυο ημέρες για προληπτικούς λόγους.



ΠΗΓΗ