Ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά στο «Θέατρο Άλσος».

Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στο Θέατρο «Άλσος» για δύο μοναδικές παραστάσεις τη Δευτέρα 20 Ιούνιου και την Τρίτη 21 Ιούνιου.

Δύο βραδιές με δυνατές ερμηνείες συντροφιά με μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών ερμηνευτών και μουσικών και ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες.

Ο Αντώνης Ρέμος θα δημιουργήσει μία μαγική ατμόσφαιρα, με έντονα μουσικά στιγμιότυπα και μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν σε ένα αξεπέραστο live show γεμάτο ένταση, ρυθμό, ενέργεια και πάθος.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, επικοινωνιακός, δημιουργικός, γεμάτος ιδέες, κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά κι αυτό μέχρι σήμερα τον έχει δικαιώσει.

Από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες και οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που του απονεμήθηκε από τη δισκογραφική εταιρεία του στα δέκα πρώτα χρόνια της καριέρας του τιμητική πλακέτα για πωλήσεις άνω του 1 εκατομμυρίου CD.

Η αγάπη του κόσμου ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο και τις ηπείρους – σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη και Νότια Αφρική – συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται για πρώτη φορά στο «Θέατρο Άλσος», στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας, μέσα στα δέντρα του Πεδίου του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού.

Θέατρο «Άλσος»
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Ημέρες παραστάσεων: 20 & 21 Ιουνίου 2022

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο του viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου.

ΠΗΓΗ