«Τα Χαιρετίσματά Μου» από τον Βασίλη Οικονόμου.

Ο Βασίλης Οικονόμου, συνεχίζει να κάνει τα δικά του μοναδικά βήματα στο χώρο της δισκογραφίας και αυτή τη φορά μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και μουσικό βίντεο με τίτλο «Τα Χαιρετίσματά Μου».

Με το νέο του single, ο Βασίλης Οικονόμου μας χαρίζει ένα up-tempo λαϊκό τραγούδι με φρέσκους ήχους που σίγουρα θα γίνει αγαπημένο του κοινού που έχει δείξει την προτίμησή του και στις προηγούμενες κυκλοφορίες του.

Η μουσική του single «Τα Χαιρετίσματά Μου» έχει την υπογραφή του ταλαντούχου Γιώργου Κακοσαίου και οι στίχοι ανήκουν στον έμπειρο στιχουργό Νίκο Σαρρή, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Χρήστος Σαντικάι.

Διαφήμιση

Το νέο τραγούδι «Τα Χαιρετίσματά Μου» του Βασίλη Οικονόμου συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό music video που σκηνοθέτησαν ο Dj Airth και ο Spiros Kapsilis.

Στις οθόνες μας παρακολουθούμε μία ερωτική ιστορία που δεν είχε happy end, αλλά ανατρεπτικό φινάλε.

Στο βίντεο, ο Βασίλης Οικονόμου ερμηνεύει το τραγούδι με ενέργεια, έχοντας δίπλα του ως συμπρωταγωνίστρια τη γοητευτική personal trainer Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, που ξεχώρισε από τη συμμετοχή της στο «Survivor».

Με το νέο τραγούδι του «Τα Χαιρετίσματά Μου», ο Βασίλης Οικονόμου συνεχίζει να αποδεικνύει το ταλέντο του.

Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού και οι θετικές κριτικές που έχουν συγκεντρώσει τα προηγούμενα τραγούδια του, όπως τα «Κατάλαβέ Το», «Πάλι» και «Όλα Οδηγούν Σε Σένα», αποδεικνύουν το μεγάλο ενδιαφέρον και τη στήριξη που απολαμβάνει ο Βασίλης Οικονόμου στο κοινό.

Το single «Τα Χαιρετίσματά Μου» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ