Τα live shows του «X Factor» πλησιάζουν στο τέλος – Ποιοι διαγωνιζόμενοι προκρίθηκαν στον ημιτελικό

Την Κυριακή 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το φαντασμαγορικό έκτο live show του «X Factor».

Ο Αντρέας Γεωργίου καλωσόρισε τους κριτές – μέντορες Μιχάλη ΚουινέληΧρήστο ΜάστοραΜαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκο, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να ριχτούν με τους διαγωνιζόμενους της ομάδας τους σε μία ακόμα συναρπαστική μουσική αναμέτρηση.

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε δίπλα στην κριτική επιτροπή έχοντας καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του live show, αφού θα δώσει ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Και αυτήν την Κυριακή, ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε τις εμφανίσεις με τον εύστοχο λόγο του.

Highlight του έκτου live show του «X Factor» ο Στέλιος Ρόκκος, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός με τη μοναδική ικανότητα να συνδυάζει το ροκ με το λαϊκό στοιχείο, ο οποίος μας χαρίσει ένα medley μεγάλων του επιτυχιών που αγαπάμε.

Ακόμα, υποδέχτηκε την Ήβη Αδάμου για να παρουσιάσουν το καινούργιο τους τραγούδι «Εμείς».

Η αγωνία κορυφώθηκε για τους εννιά διαγωνιζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται μία ανάσα πριν τον ημιτελικό του «X Factor» και έπρεπε να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τη φωνή αλλά και τη σκηνική παρουσία τους ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Απόντες από το 6ο live show του X Factor είναι οι «Γίναμε». Το συγκρότημα από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη δεν ανέβηκε στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού λόγω προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί ένα από τα μέλη του.

H Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν τον παλμό και την αγωνία από το backstage.

Η αποχώρηση

Ποιοι προχώρησαν στα επόμενα live shows και ποιοι κριτές – μέντορες θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις ομάδες τους αλώβητες χωρίς απώλειες;

Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του Mega.

Ο Ηλίας Ψινάκης στο τέλος της βραδιάς έδωσε ασυλία στον Θάνο Λάμπρου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Για την παραμονή στο «X Factor» αναμετρήθηκαν ο Γιάννη Ονησιφόρου από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και ο Μίλτος Χαρόβας επίσης από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και επέστρεψαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι της επιλογής τους.

Έπειτα από την ψηφοφορία των κριτών, από το τρίτο live show του «X Factor» αποχώρησε ο Μίλτος Χαρόβας.

Ποιοι προκρίθηκαν στον ημιτελικό

Στον ημιτελικό του «X Factor» προκρίθηκαν:

• Από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, οι Γίναμε και ο Γιάννης Ονησιφόρου.

• Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η Κατερίνα Λαζαρίδου

• Από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος

• Από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Θάνος Λάμπρου.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Τα live shows του «X Factor» ολοκληρώνονται στο Mega με τον ημιτελικό την Παρασκευή 8 Ιουλίου και τον τελικό την Κυριακή 10 Ιουλίου.



ΠΗΓΗ