«Η Κατερίνα ήταν, είναι και θα είναι η νικήτρια της καρδιάς μου».

Η Κατερίνα Λαζαρίδου στέφθηκε νικήτρια του φετινού «X Factor» και ο μέντοράς της Χρήστος Μάστορας της αφιέρωσε μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους της είναι «ευγνώμων».

Η νεαρή τραγουδίστρια έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει στο ελληνικό «X Factor», ενώ παράλληλα απέκτησε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ, με τον Χρήστο Μάστορα να δηλώνει ότι είναι «απίστευτα χαρούμενος» για τη νίκη της.

«Αυλαία για το έβδομο “X Factor”. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου, μια υπέροχη τραγουδίστρια που ξεχώρισα από την πρώτη μέρα των auditions. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν στην ομάδα μου αλλά και γιατί είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό “X Factor”», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στην ανάρτησή του, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του με την Κατερίνα Λαζαρίδου.

«Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα, και πολύ πιο σημαντικό. Η Κατερίνα από την πρώτη μέρα είχε δηλώσει ότι είναι θαυμάστριά μου και ότι αποτελούσα για εκείνην πηγή έμπνευσης. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσα να έχω επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο», παραδέχθηκε.

Ο Χρήστος Μάστορας εξήγησε στη συνέχεια γιατί ευχαριστεί την Κατερίνα Λαζαρίδου, η οποία θα συνοδεύσει τις ΜΕΛΙSSES στις υπόλοιπες συναυλίες της καλοκαιρινής περιοδείας του.

«Την ευχαριστώ που ξεσκέπασε κάποιες πτυχές του εαυτού μου που ήταν κρυμμένες. Της είμαι ευγνώμων που με τα λόγια της και τη στάση της φώτισε κάποια σκοτεινά μου μονοπάτια. Την ευχαριστώ γιατί μέσα από εκείνην αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Για αυτό η Κατερίνα ήταν, είναι και θα είναι η νικήτρια της καρδιάς μου», σημείωσε.

Ο Χρήστος Μάστορας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον τηλεοπτικό σταθμό από τον οποίο προβλήθηκε φέτος το «X Factor»: «Ευχαριστώ το Mega για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτό το μαγικό τηλεοπτικό ταξίδι», έγραψε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Χρήστου Μάστορα στο «X Factor» στις δύο σεζόν που ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού ταλέντων.

Στον προηγούμενο κύκλο του «X Factor», που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Open το φθινόπωρο του 2019, στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Γιάννης Γρόσης, χαρίζοντας στον Χρήστο Μάστορα την πρώτη από τις δύο νίκες του.



ΠΗΓΗ