Ο Γιώργος Χατζηνάσιος σε μία εξαιρετική βραδιά που θα φέρνει το στίγμα της προσωπικής διαδρομής του.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος ένας από τους πλέον σημαντικούς Έλληνες συνθέτες, πιανίστας κύρους, έρχεται στο Ηρώδειο για μία μοναδική συναυλία με τις συνθέσεις και τα τραγούδια της ζωής του τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος από τη σκηνή του Ηρωδείου θα μας οδηγήσει  στο πλούσιο και ενδιαφέρον μουσικό οδοιπορικό της επιτυχημένης πορείας του περνώντας από το κλασικό στο σύγχρονο ρεπερτόριο και από τις αγαπημένες κλασσικές και κινηματογραφικές συνθέσεις του στα υπέροχα τραγούδια του.

Με ρομαντισμό και νοσταλγία αλλά και συγκίνηση και χαρά για μία εξαιρετική βραδιά που θα φέρνει το στίγμα της προσωπικής διαδρομής του.

Σε αυτή τη γιορτή ο Γιώργος Χατζηνάσιος θα έχει εκλεκτούς συνοδοιπόρους.

Στο πλευρό του στο Ηρώδειο θα εμφανιστούν η Βασιλική Καραγιάννη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, ο Γιάννης Χριστόπουλος αλλά και οι Σπύρος Κλείσσας, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Αγαθή Κοσκινά, Μαίρη Στεφανακίδη.

Special Guest Star ο Μάριος Φραγκούλης.
Guest σολίστ η Margo Nancyfor.

Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υπό την Διεύθυνση του Γιάννη Πρωτόπαππα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή.

50 Χρόνια Γιώργος Χατζηνάσιος
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket Services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

Αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ με 15€ στο τηλέφωνο 210 3221897 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00)

ΠΗΓΗ